Școala Alergării cu Robert Hajnal- primul turneu de workshopuri despre alergare din România!

Vă anunț cu mare entuziasm cel mai mare proiect al meu din acest an! Turneul cu Robert Hajnal, serie de evenimente ce vor avea loc în perioada noiembrie 2018-februarie 2019, în 10 orașe din România.

E prima dată când se organizează un astfel de turneu în România și sunt foarte bucuroasă că mă ocup de managementul acestui proiect în rol de Tour Manager.

Robert Hajnal e cel mai bun ultramaratonist român și, de când a devenit vicecampion la UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc), a beneficiat de multă atenție din partea media.

Performanța pe care a reușit-o, terminând pe locul 2 cea mai importantă cursă din lume în domeniul alergării montane, e cea mai mare realizare românească pe plan internațional în acest domeniu! Mai ales în condițiile în care e singurul sportiv de elită din Top 10 UTMB care nu are un sponsor puternic în spate, nu are antrenor, nutriționist și a făcut cursa fără echipă de suport profesionistă cum au ceilalți sportivi de nivelul lui.

În cadrul turneului va împărtăși participanților filozofia de antrenament care l-a făcut să câștige fiecare ultramaraton din țară și să fie pe podium la peste 85% dintre cursele din străinătate la care a participat.

Turneul se va desfășura în perioada noiembrie 2018 – februarie 2019, va trece prin 10 orașe, și la fiecare workshop sunt disponibile max. 50 de locuri:

10 nov: București
17 nov: Brașov
24 nov: Cluj-Napoca
08 dec: Timișoara
09 dec: Oradea
12 ian: Craiova
13 ian: Sibiu
26 ian: Târgu-Mureș
09 feb: Constanța
23 feb: Iași

Detalii și înscrieri . Locurile sunt limitate! 🙂