Despre mine

Dintre toate joburile pe care le-am avut până acum, cel mai mult și mai mult mi-au plăcut cele în care am avut de organizat evenimente pentru părinți și cele în care am lucrat cu copiii.

Am început pe plan profesional cu un job într-o companie mare din Brașov, unde am văzut cum se lucrează în echipă și cum se face leadership carismatic. Căutând mai mult sens în viața mea, am lăsat baltă meseria de inginer ca să devin educator prenatal şi doula. Am ţinut cursuri prenatale Naşte cum simţi la Braşov,  şi am oferit suport în travaliu şi după naştere în calitate de doula (prietenă la naştere). Apoi, am coordonat la Academia Heidi programul de educație pentru părinţi până când s-a născut Aron. Am revenit din concediul de creștere a copilului  pe partea cu evenimente de parenting și am testat și secțiunea de cursuri pentru copii (fiind instructor o perioadă la Clubul piticilor de 1-3 ani, Laboratorul de științe, și la Mind Lab).

Tot ce am organizat pe partea de parenting mi-a adus cea mai mare satisfacție. Feed-backurile au fost foarte bune, invitații și participanții mulțumiți, eu cu bateriile încărcate de satisfacția lucrului bine făcut. Îmi place super mult iureșul ăla de pregătit și promovat evenimente, să văd cum se ocupă locurile, să trăiesc evenimentul și să-i duc dorul după.
Cursuri la care am participat până acum:

– Conferinţa “Naşterea: Nevoi, Vise şi Realitate” cu Michel Odent şi Liliana Lammers – Bucureşti, octombrie 2012
– Curs şi certificare de Formator acreditat CNFPA
– Conferinţele “Disciplină Fără Pedepse Şi Fără Recompense”, “Lacrimi, Frici Şi Crize De Furie” cu Aletha Solter – Bucureşti, septembrie 2012
– Paramana doula course cu Michel Odent şi Liliana Lammers – Londra, mai 2012
A few about Breastfeeding cu dr. Jack Newman – Bucureşti, aprilie 2012
Doula – sprijin în timpul naşterii cu Nora Niculescu şi Andreea Luncaşu – Cluj-Napoca, noiembrie 2011
Seminar de formare Lamaze – Bucureşti, octombrie 2011

Elena Loghin diplome