Despre mine

Ce fac?

Organizez. Îmi place extrem de mult să organizez! Dintre toate joburile pe care le-am avut până acum, cel mai mult și mai mult mi-au plăcut cele în care am avut de organizat evenimente.

Am început pe plan profesional cu un job într-o companie mare din Brașov, unde am văzut cum se lucrează în echipă și cum se face leadership carismatic. Căutând mai mult sens în viața mea, am lăsat baltă meseria de inginer ca să devin educator prenatal şi doula. Am ţinut cursuri prenatale Naşte cum simţi la Braşov,  şi am oferit suport în travaliu şi după naştere în calitate de doula (prietenă la naştere). Apoi, am coordonat la Academia Heidi programul de educație pentru părinţi până când s-a născut Aron. Am revenit din concediul de creștere a copilului  pe partea cu evenimente de parenting și am testat și secțiunea de cursuri pentru copii (fiind instructor o perioadă la Clubul piticilor de 1-3 ani, Laboratorul de științe, și la Mind Lab).

Tot ce am organizat pe partea de parenting mi-a adus foarte mare satisfacție. Feed-backurile au fost foarte bune, invitații și participanții mulțumiți, eu cu bateriile încărcate de satisfacția lucrului bine făcut. Îmi place super mult iureșul ăla de pregătit și promovat evenimente, să văd cum se ocupă locurile, să trăiesc evenimentul și să-i duc dorul după.

În anul 2018 proiectele au început să se diversifice și am avut oportunitatea să fiu Project Manager la Dream Family Festival (unul dintre cele mai mari festivaluri din România dedicate familiei) și Tour Manager la cu Robert Hajnal (primul turneu de workshopuri despre alergare organizat în România).

Vă aștept și pe voi, cu drag, la evenimentele pe care le organizez și vă  mulțumesc că ați trecut pe aici!